4 Comentarios

 1. He vist la miniatura a la web i m'he reconegut el naset… jajaja!! Es curiós veure's un mateix, oi?

  Molts petons de la desapareguda :(

 2. Hola EBe, aquesta foto la trobo fantàstica. Moltes gràcies per les teves visites i comentaris, i disculpa que casi mai faci comentaris, vaig amb el temps just…
  Sempre he volgut agrairte especialment a tu, i vull que felicitis a tota la gent de Vinaròs que veig que hi ha fent fotos. Quin gran nivell!!
  Estic segur que en tens bona part de culpa.

 3. Ebe

  Hola Joan, celebro que t'agradi.

  Les gràcies per les visites i els comentaris no es mereixen, per a mi es un plaer poder visitar-te, aprendre i gaudir de les teves fotografies cada dia.
  …i res que disculpar pels comentaris, jo tampoc soc de comentar massa, la veritat. :)

  En quant a la gent de Vinaròs, doncs si que es veritat que hi han alguns companys que posen molt d'entusiasme i constància i ho fan força bé. Ja lis faré arribar la teva felicitació, que com jo, ben segur agrairan.

  I tenir la culpa de això…, doncs es ben reconfortant. Em va molt be recordar-me'n quant vaig atabalat de feina i penso: "a la meva edat i qui em manaria a mi haver tingut l'idea i haver posat en marxa això del Vinaròs Photobloggers!!" jaja!

  Bé, amic meu, t'agraeixo la visita i aprofito per felicitar-te per la bona feina amb el teu fotoblog, que tot i que a vedades em fa una mica de (mal)sana enveja, es, junt amb el del amic Hikari, una molt bona font d'inspiració i una immillorable forma d'omplir la meva secció de la "imagen del día" :)

  Una abraçada per tu, i també per la Melisa i en Jan.

  Salutacions i fins aviat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada
Los campos obligatorios están marcados con:*

*